Therapeuten

Therapeuten

Z. Haas

Zimri Haas studeerde in 2008 af als Klinisch Psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie werkte hij vijf jaar bij de Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam en daarnaast specialiseerde hij zich verder als Psychotherapeut. Hij is sinds 2014 geregistreerd Psychotherapeut.

Lid van:
LVVP: Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten

BIG: 89918208216

J.N. Velleman

Jacob Nathan Velleman studeerde in 1972 af als Algemeen Arts aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna specialiseerde hij zich verder als Psychiater en Psychotherapeut en in 1978 behaalde hij zijn registratie. Inmiddels is hij meer dan 40 jaar werkzaam, hoofdzakelijk in de vrije praktijk. Hij is geregistreerd Psychotherapeut. Als psychiater is hij gepensioneerd, maar blijft hij actief aan de praktijk verbonden als senior-adviseur.

Lid van:
NVVP: Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (senior lid)
APA: American Psychiatric Association
NVPA: Nederlandse Vereniging voor Psychoanalyse (buitengewoon lid)

BIG: 89024464616

I. Erijman

Ilanit Erijman studeerde in 2000 af als Klinisch Psycholoog aan de Universiteit van Buenos Aires. Na haar studie specialiseerde zij zich verder in Israël en in 2011 behaalde zij haar registratie als Psycholoog Specialist (kinder- en jeugd). Sinds 2012 is zij werkzaam in Nederland. Zij is geregistreerd GZ-Psycholoog.

Lid van:
NVGzP: Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (aspirant lid)

BIG: 69923027525

Z. Juliard

Zoë Juliard heeft psychologie gestudeerd en heeft in 2018 haar master Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam behaald. Vanuit haar stageplek bij het Sinai Centrum is daar gaan werken als Psycholoog. Bij het Sinai Centrum behandelde zij daar o.a. de Joodse doelgroep en patiënten met Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). Vanaf eind 2020 is zij werkzaam bij Psychotherapiepraktijk Haas & Velleman als Psycholoog.

Lid van:
NIP: Nederlands Instituut van Psychologen

D. Reuter-Steunenberg

Daniela studeerde in 1996 af in de Frans Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie werkte zij vijftien jaar als project- en beleidsadviseur Personeel en Organisatie bij de Bestuursdienst van de gemeente Amsterdam. In 2017 is zij begonnen aan de studie Klinische Psychologie aan de Open Universiteit. Zij werkt twee dagen in de week als secretaresse en assistent-diagnostisch medewerker op de praktijk.